|

Ревија на народни носии во Црешево

Денеска (29 август, петок) во н.м Црешево – општина Гази Баба ќе се одржи манифестацијата „Ревија на народни носии, народни песни и инструменти“.

vez

Во Црешево ќе се одржи манифестацијата „Ревија на народни носии, народни песни и инструменти“. Ревијата на народни носии, народни песни и инструменти ќе се одржи во 20:00 часот во црквата Св. Спас.

Short URL: http://arhiva.cooltura.mk/?p=53450

Posted by on Aug 29 2014. Filed under Етнологија, Настани, Топ Вести. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

UA-20274170-1