|

Манифестација „Традиција и современост“ во Куршумли ан

Во чест на 8 ми септември – Денот на независноста, Музејот на Македонија и Здружението на уметнички ракотворци “Арти Крафт”- Македонија ја организираат културната манифестација „Традиција и Современост“.

etno_kulturna_manifestacija

Манифестацијата „Традиција и современост“ ќе се одржи во Куршумли Ан-Скопје,на 4 септември 2014година (четврток) во 11:00 часот

Short URL: http://arhiva.cooltura.mk/?p=53622

Posted by on Sep 2 2014. Filed under Етнологија, Настани, Топ Вести. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

UA-20274170-1