|

Тетово на Точак или Критична маса#20

„Иако времето не ни е во прилог (брррр) сепак ќе покажеме дека точакот си ја завршува успешно работата за превоз низ градскиот хаос и гужви“.

TetovoNaTocak - Kriticna masa br. 20

Сабота, во 14 часот со почеток од градскиот плоштад во Тетово ќе тргне 20тата по ред Критична маса.

Организаторите Критична Маса велат: „Иако времето не ни е во прилог (брррр) сепак ќе покажеме дека точакот си ја завршува успешно работата за превоз низ градскиот хаос и гужви.

И да врне…
И да вее…
И ветар да коси…
#ТетовоНаТочак пак си вози! :)

Short URL: http://arhiva.cooltura.mk/?p=56375

Posted by on Nov 7 2014. Filed under Општество. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

UA-20274170-1